bymehmet´isimli üyeden Alıntı
Sn.Neva.
Yine.diğer.başlıkta.yaptığnız.gibi.benim.hiç.bahse tmediğim.bambaşka.bir.kavramı.işin.içine.katarak.k onuyu.nelerelere.çekmeye.çalışıyorsunuz.Size.de.ba şka.bişey.diyemeyecem.Anladığım.kadarıyla.bu.platf ormda.karşınızdakini.tartışamaz.hale.getirip.konuy u.muğlaklaştırarak.çürütmek.için.sürekli.bu.strate jiyi.kullanıyorsunuz.
|
Sayin bymehmet;
Diger baslik dediginiz sudur; Soru sordunuz, onerme getirdiniz, cevap verdik ancak on kabulleriniz, cevaplari algilayisinizi engelliyor olacak ki, boyle algilamissiniz. Oysa konuyu dagittigini soyleyen kendinizdiniz. Soracaginiz soruyu bir turlu toparlayamadiniz. Donup tekrar sordunuz, aciklamalarimiza ragmen.
http://www.turandursun.com/forumlar/...p?t=139&page=9
Bakin, konuyu baska yere cektigim filan yok. Sizin iddianiz(alinti yaptigim) bellidir. Buna karsilik ben de dusuncemi koydum . Nicin tartisamayasiniz rica ederim, lutfen buyrun soz sizin, sizi dinliyoruz.
Ekstradan bir soru sormustum.
Soru agir geldiyse esgecin, ilk dusunceme yorum yapabilirsiniz.
Allah neden
kader misali, sahip oldugu sifatlara bagimlidir? Ne bunlarin disina cikabilir, ne de eksigi olabilir.
Iddia ettiginiz uzere;
Eger uzay zamana bagimli olmamis olsaydi, kendi katinda bir zamani olmazdi.
Kuran'i nasil okudunuz bilemem ama;
Acin kitabini
za bakin , yerlerin ve goklerin yaratildigi gunku yazida, aylarin sayisi 12'dir,bunlarin 4'u de haram ay'dir.
Ortada insan yokken henuz, kim kullaniyor bu 12 ayi ve 4 haram ayi?