VeİnsanAldandı´isimli üyeden Alıntı
Naumoski öncelikle sana şunu söylemek istiyorum sen tam bir şerefsizsin.Bu söyledeiklerini düşündüğünü bilmek bile insanı çıldırtıyorç.Birincisi birşey konuşurken ya tamamen arka ayakları hiç boş kalmaya cak sandalyelerle konuş ki düşmesin.Yada delil ve kaynak getir.Sen Allah'ın peygamberine hakaret edemezsin.O had sende yoktur. Bu 'SİTE'DE BULUNAN 'BİLGİLERİNİ PAYLAŞAN' HERKESE ÖNCE ŞUNU SÖYLÜYORUM.
Yazsınlar Youtube'ye '''''''the arrivals (gelenler) 1/51''''''' yazıp 1 den 50 ye kadar bölüm numası var dizi halinde 10'ar dakikalık bölümler onların en azından bu iman konusunda husuları bulunanlar özellikler 25-30'dan yani yarısından sonrası mutlaka 'en az ' 5 bölüm olmak üzre izlesinler.Zaten belirttiğim şekilde yazanlar Türkçe altyazılı olan şekilde izleyeceklerdir.Çünkü zaten yapanlar Türk değil fakat Mümin.
Sonra İslâm'da şu kadar kadın alın diye birşey yoktur söz konusu bile olamaz.Eskiden Arap yarımadasında bazı erkekler çok fazla kadınla 'sınırsız olabilecek sayıda' evlenebiliyorlardı (İSLAM'dan ÖNCE) .İslam bu sınırsız olan evlenme hakkını 4'e indirmiştir ki bu da çok çok zor olan şartlar dahilinde.Asla 4 kadın ile evlenin dememiştir. Kur'an'ı okurken (okuduğunuz, Kur'an'ı okudğunuz ve aslından okuduğunuz bile muammada zaten) kendi düşüncelerinize göre değil olduğu gibi okuyun.Anlamadığınız yerlere sapıkça ve hayasızca yobazca fikirler yerleştirmeyin. Ünlü İslam alimlerinin tefsirlerine bakın.Kur'an'da asla çelişki bulunmaz,bulunamaz.Çünkü onun sanatkârı 'Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah'tır.' Sizi yaratan rabbinie bunları yapmanızı düşünün. Şüphesiz ki sizin Allâh'a inanıp inanmamanız yada onun hakkındaki düşünceleriniz eylemleriniz vs. aklınıza gelebeilecek herşey onu ne yerer ne de yüceltir. Çünkü o zaten Yüce olandır.Siz onu etkileyemezsiniz. Allah samed'dir. O hiçbir şeye muhtaş değildir fakat herşey ona muhtaçdır.O tüm eksik ,noksan sıfatlardan ve isimlerden münezzehtir temizdir,uzaktır. Fakat En güzel isimler onundur. Bunu o yobazlaşmış kör olmuş kalplerinize ve ve penceresine at gözlükleri takmış olduğunuz o vücudunuzun düşünemeyen beynine yerleştirin.
|
Sayin veinsanaldand,islamda kadin konusu aslinda benimde kafama takiliyor,özünde kim kimle nasil yasiyor kimin kac karisi var beni zerre kadar ilgilendirmiyor besontane metresi olan siradan insanlarda var ama din konusundaki farkli,ana yasa hazirliyorsun,dört den fazla olmaz diye ama anayasayi ilk kendin deliyorsun hadi hz muhammede yukardan izin var diyelim kabül hz ali esi öldükden sonra 13 kadin aliyor hadi onada es gecelim daha dün televizyonda bin ladinin babasinin 11 karisi oldugu söylendi seyhlerin de sihlarinda 4 den fazla var,bu kurana aykiriysa bunlar kurana neden bilincli aykiri davraniyorlar?ben bir kitaba inansam onun emirlerini harfi harfine uyarim,hele kendim yazarsam dahada dikkat ederim,,bizde bir laf var,imam osurursa cemaat sicar diye.