Her zaman dedim ve diyeceğim
espiri olsun diye de demiyorum
Bu ülkede sağlam safsata uydurabilene,
safsatasını tvde etkileyici bir şekilde anlatabilme yeteneğine sahip olana veya
safsatasını yazı yoluyla iyi açıklayabilene ve
gerizekalılık konusunda iyi olanlara,
devlet aylık maaş bağlıyor, ev-daire-araba-ün veriyor.
kanıtlarımı bulunca üzerine yazı yazmayı planlıyorum .D
Cok kotusun Spartacus.. Kadincagiz kanser olmasin, depresyona girmesin diye enerjisini disa akitiyor.
Almış zaten hoca enerjiyi, her halinden belliydi
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
------- Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Öğretme akıla güzel örneklerden biri. Kendisine öğretileni sergilemekten başka bir şey dememiş ki kadın. Hocası değil mi bunun gibi binlercesine bu akılları veren şimdi de meyvesini topluyor işte daha ne demesini bekliyordunuz ki..Hayrını görsün diyesim var da adam kendi eserlerinin değerini bilmiyor...
herhalde olduğu yerde gerici söylemi en iyi yapanlar mevkii falan kapıyor..
ya da geri zekâlı söylem diyelim...hayır takılmayak falan diyom ama bu kafalar ülke yönetiyorlar..bu kafalara nohut pirinç,buzdolabı kömür karlşılığında oy verenleri göbeğini kaşıyan adam olarak tarif ediyordu B.Coşkun zaten..
------------------------
Aşağıda T.C. Milli Eğitim Bakanının da bir demecini okuyabilirsiniz..
Bakandan Tarık Akan'a ağır suçlama!
Galatasaray Lisesi önünde YGS'deki şifreleme açıklamalarından tatmin olmayan öğrencilerin ve sanatçıların gerçekleştirdiği eyleme destek veren Tarık Akan'a Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'dan şok suçlama: Bu şahıs mı liseli gençlerimize örnek olacak? Elimizde kendisinin Hababam Sınıfı'nda defalarca kopya çektiğini ve disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu gösteren CDler var. Gerekirse bu CDleri kamuoyuyla paylaşıp kendisinin gerçek yüzünü halkımıza gösteririz.
dindarı tanrısı affetsin; ateistleri ben affediyorum.
------------------------
Aşağıda T.C. Milli Eğitim Bakanının da bir demecini okuyabilirsiniz..
Bakandan Tarık Akan'a ağır suçlama!
Galatasaray Lisesi önünde YGS'deki şifreleme açıklamalarından tatmin olmayan öğrencilerin ve sanatçıların gerçekleştirdiği eyleme destek veren Tarık Akan'a Milli Eğitim Bakanı Çubukçu'dan şok suçlama: Bu şahıs mı liseli gençlerimize örnek olacak? Elimizde kendisinin Hababam Sınıfı'nda defalarca kopya çektiğini ve disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu gösteren CDler var. Gerekirse bu CDleri kamuoyuyla paylaşıp kendisinin gerçek yüzünü halkımıza gösteririz.
Haksızlık etmeyelim Milli Eğitim Bakanı bir kere, koskoca milli eğitim bakanından dahamı iyi bilecez kimin kopya çekip çekmediğini, üstelik halkımıza gösteririz diyor Rıfat Ilgaz sağ olsaydı da görebilseydi, hali durumu..
Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
------- Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
İlhan Arsel ne yapsın?
Hanımefendi Yaşam koçu, eğitimli üstelik.
Eşine arkadaşını önerdiğini anlatıyor.
Bir yönüyle inanılmaz, bu çağda kadınlığı ne hale getiriyor dedirtiyor.
Ama bir yanı da hiç değilse delikanlıca.
Metres hayatı yaşayıp zina yapmaktansa 2. evliliği yasalaştırsınlar, müslümanlar günahtan bari kurtulsun, metres de sosyal güvenceye kavuşsun anlamında sözleri dobra dobra söyleyebiliyor.
Hiç değilse takiye yapmıyor kadın.
Ama ne olursa olsun sonuçta çağımızda bile kimi kadınlarımızın düştüğü durum ne yazık ki budur.
İlhan Arsel büyük bir değer. Gündeme taşıdığınız için teşekkürler sevgili ALKA
Herkese merhaba,
Bakınız birinci sayfada verilen linkteki videoda muhteşem din magazincisi (ki dinin magazini olmaz diyenlere kapak olur kendileri) iki zatı ı muhterem karşılıklı olarak nelerden söz ediyorlar:
S.Üresin- :Çok ilginç, filozof ve alimler genelde eşleriyle sorun yaşayan insanlar. Çünkü o kapasiteye her kadın maalesef eşlik edemiyor. Farkındaysanız geçmişte de böyle bu. Böyle bir adamı taşımak çok zor, her kadın bu şeyi taşıyamaz. Bu yükü yüklenemez gerçekten.
Y.Nuri- Şimdi gene bu ne muhteşem bir kadın ve ne muhteşem bir kafa diyeceğim yani. Demiyim mi şimdi? Bakın şu tesbite.
Not . sadece o mu muhteşem hocam, onun muhteşem kafasını keşfeden siz sanki az mı muhteşemsiniz. Kanal kanal gezip reformist islamı anlatırken araya aşklarınızı da serpiştirmeniz, sürekli bekarlığınızdan, evlenmek arzunuzdan sözetmeniz az mı muhteşem.
Bir hatun bul evlen de kurtulalım hocam bu karı-kız muhabbetinden…
Ama dur, vazgeçtim, bulma, dolan böyle hatun programlarında. İlim Erbabı Alim sıfatlarınla, Saba tümer, Petek dinçöz deme koştur, afilli takım elbiselerinle.
Dini anlat bize. Biz de sana bakalım, seni ne hale getirmişse, o hale gelmeyi zirve amaç edinerek iki cihanımızı da çatır çatır kurtaralım. Sen ve seni bu hale koyan ilmin böyle güzel be hocam.
Bir da arada H.yahuya'ya fırça atma, şöyle de hatta; Yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz ... işte artık lafı nasıl tamamlayacaksan ilmin bilir.