Merhaba,
Sn.Başbakan alkol tepkisinde trafik kazalarını kullanıyor...:
-Sn.Başbakan sizin oğlunuz vatandaşı ezdiğinde alkollü müydü, ayık mıydı...?
Başka bir soru da şu...:
-" Normal Katil " diyorsunuz konuşmanızda...Bize söyler misiniz NORMAL KATİL-ANORMAL KATİL nasıl oluyor...? Ve birini KATİL diye nitelemek için ne olması gerek...?
İnsanın, içip içmemesinden size ne...Hiç mi geçmişi okumazsınız...Bakınız ne diyorlar...:
|
Gah giderim medreseye ders okurum Hak için,
Gah giderim meyhaneye dem çekerim aşk için, kime ne...
Sofular haram demişler bu aşkın badesine
Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne
|
Size ne içerim içmem...İçene ALKOLİK diyerek hakaret edemezsiniz...! Sizin bir başbakan olmanız, insanlara hakaret etme hakkınızın olduğunu göstermez...Haddinizi bilmeniz veya öğrenmeniz gerek...! Laik bir ülkede DİNİ GEREKÇELER ile kanun yapamazsınız...Yaparsanız bu insanlara ZULÜM demektir...
|
]"Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem Biri ecdadıma saldırdımı, hatta boğarım! Boğamazsın ki! Hiç olmazsa yanımdan kovarım Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu"
|
Bu ne biçim bir iş...Hem bununla prim yapmaya çalışacaksınız, hem de benim ATALARIMA " İKİ AYYAŞ " hakaretini edeceksiniz...Sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu...?
Çekin insanların üzerinden ellerinizi...Bu ülkede insanlar size " ÜLKEYİ YÖNETİN " diye oy verdi...Ona buna musallat olun, hakaret edin, rencide edin, alay edin diye değil...
İki tweet ile sanatçıyı " Peygambere, dine hakaret " ve dolayısıyla kitlelerin dini düşüncelerini rencide etti gerekçesiyle mahkum ettiniz...Ama siz insanların sevdiği kişilere hakaret etmekten, onları incitmekten, rencide etmekten bir sakınca görmüyorsunuz ve suç kapsamına bile girmiyor...Bu ne menem bir çelişkidir...!!!
Bu ülke hiç kimsenin babasının tapulu malı değildir...!
Sağlıcakla kalınız...