aysehatun´isimli üyeden Alıntı
dini inançlarla uzaktan yakından benzerliği olmaması gerekirken, sanki kendisi de yayılmayı hedefleyen bir inanç sistemiymiş gibi hareket eden ateizmin olmazsa olmazlarıdır.
birkaç tanesini şöyle sıralayabiliriz;
- bilime güven, gerisi merak etme sen.
- gününü gün et, vur patlasın, çal oynasın.
- peygamberlere hakaret et ama dawkinse peygamber muamelesi yapmayı ihmal etme.
- müslümanları her zaman ve her yerde hor gör, fırsat bulursan aşağılamaktan çekinme.
- müzik ruhun gıdasıdır, eksik etme; ruh dediysek hemen sevinme, mecazi anlamda.
- yardıma muhtaç bir insan görürsen sakın acıma; sana ne! yardım etsen ne olur, etmesen ne olur?
- paylaşmak sana bir şey kazandırmayacağı gibi kaybettirecektir, aklını kullan, bencil ol.
- istediğin zaman yalan söyle, önemli olan senin menfaatin.
- hırsızlık yap, paran yoksa elin var.
- cinayet işle, senin izin vermediğin bir canlı yaşamamalı.
- tecavüz et, karşı cins ne için var ki?
- alkol ve sigarayı ihmal etme, içmeyen bizden değildir.
- ateist olduğu cümle aleme duyurmayı ihmal etme, alem akıllı insan görsün.
ekşi sözlük başlığından alıntıdır.
evet ateist arkadaşlar kabul ettikleriniz, etmedikleriniz? benim bir Müslüman olarak bile kabul edemeyeceğim şeyler var.
|
Iyi de bunlarin aynisini yapan teistler da var, ustelik her dinden. Bakin listeleyeyim size;
-Allah'i savun, bilimin ipine yapis. Tanri parcacigi kurban olsun sana.
- Gununu gun et, namaz kil, salavat getir, arada tanriliga soyun, cennet cehennem bileti dagit..
-Bizim peygamberimiz Muhammed, evrimcilerin ki Dawkins, yok yok kesin inaniyor bunlar. Gizli dinleri var.
Ama peygamber
nicin hurma sizin halanizdir dedi acaba?
-Ateistlere, onune gelen yerde asagilik davran, seytan usaklari, CIA'cilar, sapkinlar diye tanimla.
-Ruh ve sinir hastaliklarinda, ruh'u tedavi ediyorlar,
organ bu kesin de bilim sakliyor soylemiyor.
-Ateistler
hormonlarinin olmadigini zannederler, her daim iyilik, yardim kavramiyla vur onlari.
-Muslumaniz ama ne yalan soyleyeyim, bu pis atayistler bizden iyi kitabi biliyorlar, yuzlerine demesem de yigidi oldur hakkini yeme, o yuzden aralarindayim zaten, bakma caktirmiyorum.
-Hatta benim soyledigim yalanlari bile yemiyorlar mirim..
-Butun ateyistler potansiyel hirsizdir.
- Allah'in varligini kabul etmeyenleri, oldur, yak, bitir. Kitap boyle emrediyor ama nasil cevirsek ki bunu!!!?
-Hep dusunmusumdur, su Kuran'da niye tecavuz ayeti yoktur, yuce rabbim acaba tecavuz edene, misliyle tecavuz et mi demek istemistir?
-Alkol'u birakma, bize cennette de sarap ikram edecekler zaten,
sarhosken kendini bilinceye kadar namaza yaklasma.
- Ateistim diyeni oldur, ola ki ondan akil edinebilirsin, aklini celer onlar.
Nasil uydu mu?
Ha gelmek istediginiz yer ateizm de bir dindir onermesi ise, tutmaz kardesim.
Ateizm/ateist ucak dusene kadar degildir. Surada aciklamasi yapildi. V ucusa programli insanlar da vardir elbette, ama bu geneli kapsamaz.
http://www.turandursun.com/forumlar/...ad.php?t=28398
Bilgi bulasicidir.