Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-08-2009, 08:31
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Tanrı adına öldürmeyi cevaz gören (izin veren) bir din'in barış getireceğine inanmak......safdillikten başka bir şey değildir.
Alt 08-08-2009, 11:31
Yergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yergin Yergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

AYATA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tanrı adına öldürmeyi cevaz gören (izin veren) bir din'in barış getireceğine inanmak......safdillikten başka bir şey değildir.
Böyle birşey yok. Bu sizin içinizdeki öfkenin dışa vuruşudur, yanlış bilmenizdir.

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 08-08-2009, 11:35
Kıdemli Üye

Çellist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Envyme,

Sıvas katliamını müminler yaptı. Yaşınız kaç bilmiyorum. Anlaşılan katliam olduğunda bebektiniz ya da komada filan. Mümin gazetelerin manşetleri akıllardadır: "Müslümanları tahrik ettiler!". Refah Partisi yöneticilerinin de aynı söylevle doğrudan katillerin avukatlığını üstlendiklerini gördük. Görüşleri şuydu: Müslümanlar bu katliamı yaptı ama niye yaptı bir sor bakalım. Daha sonra Müslümanların İsrail oyununa geldiğini filan da iddia ettiler... Bugünlerde ise suçu doğrudan hedeftekilere yıkmak istiyorlar, imanız da o yönde.

Yargı müminleşmiştir, artık halis Müslümanların çaldığı çırptığı ve katlettiği ama mağdurların mahkum olduğu bir rejimde yaşıyoruz. Çoğunluk olabilirsiniz, yargıyı yürütmeyi ele geçirmiş olabilirsiniz, dokunulmazlıklarınız olabilir ama bunların hiçbiri sizi HAKLI yapmaz. Katil katildir, hırsız hırsızdır, hain haindir...
30 yaşındayım. Olay olduğunda ne bebektim ne de komadaydım.

Mümin gazetesi Türkiye'de hiç bir zaman olmadı şu an da yok. Olduğunu iddia eden önce aynaya baksın.

Son paragrafınız içinde, artık kafalarınızı kumdan çıkartın diyorum sadece. Çıkartın ki kimin ne olduğunu ayırt edebilin.

Rabbim; Ben hiçim, Azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel. Sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat. İstediğin gibi öldür.
Alt 08-08-2009, 14:13
pusi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pusi pusi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

EnvyMe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Son paragrafınız içinde, artık kafalarınızı kumdan çıkartın diyorum sadece. Çıkartın ki kimin ne olduğunu ayırt edebilin.
Kafamı kumdan çıkarttım aaaaa birde ne göreyim müslümanların hepsi barış ve huzur içinde yaşamaktan ve bu dünyadan bıkmışlar, pıllarını pırtılarını toplayıp Marsa gitmişler....

Ah bir üzüldüm bir üzüldüm sormayın gitsin, üzüntüden halay çekip şakır, şakır göbek attım, mastika döktürdüm.
Alt 10-08-2009, 02:50
Çellist Çellist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Envyme,

Diyorsun ki:

"Mümin gazetesi Türkiye'de hiçbir zaman olmadı şu an da yok"

Vakit ve Zaman gazetelerinin gayrimümin gazeteler mi olduğunu söylüyorsun? Bu adamlar Müslüman değil mi?

Necmettin Erbakan, Şevket Kazan ve Refah Partililer Müslüman değil mi?

Katliamı yapan insanlar (Madımak Oteli'nin önündeki on binlerce vahşi) Müslüman değil miydi?

Cevap: Bunların hepsi Müslüman. Nasıl mı? Çünki hepsi Allah'a ve Muhammed'in onun elçisi olduğuna inanıyorlar, daha da ötesi bu inançlarını hayatlarının merkezine oturtmuşlar ve Sivas Katliamını da bu inançları doğrultusunda gerçekleştirdiler veya savundular. ÖTESİ YOK, bu adamlar ve gazeteler "MÜMİN"dir.

O otelde sizin tarafınızdan "Biz" katledildik ve şimdi elinizdeki yargı utanmadan "Biz"i suçlu ilan etmeye çalışıyor. Agarta efsaneleri ile 7000 yıldaki bütün felaketlerin faturasını normal insanlara kesmeye kalktınız, rezalet sürüyor. Bize acı verdiğiniz doğru, ama Müslümanların da rezil olduğu bir gerçek.

Vurgulayalım: Oteli kim ateşe verdi? Güle oynaya yangını kim seyretti? Bunların çığırtkanlığını ve avukatlığını kim yaptı? "Kutlu Sivas Kıyamı" geyiklerini kim düzdü?

Cevap: MÜSLÜMANLAR.

2. Cevap: Envyme, sakın Müslüman, adam öldürmez, bu durumda Sivas Katliamını ya Kemalistler ya da Siyonistler yapmıştır tadında bir laf deme. O manyakların ve avukatlarının ve çığırtkanlarının bütün hepsi Allah'a ve Muhammed'in Allah'ın elçisi olduğuna inanıyor/du. O manyaklığı ve çığırtkanlığı da bu inançları uğruna yaptılar.
Alt 10-08-2009, 03:23
milomanara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
milomanara milomanara isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Daha önce islam barış/şiddet dinidir tartışmaları yapıldığından aşağıdakilere bir göz atmak gerek. İtirazı olan oradan götürsün.

https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=10224
https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=2002
https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=5067
https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=2338
https://turandursun.com/forumlar/showthread.php?t=4373

Sayın ugurce82, zaten müslümanlar islamı kumbaya söyleyerek yaymışlardır. Cihad falan tamamen emperyalistlerin uydurmasıdır. Yazı için elinize sağlık.
Alt 10-08-2009, 15:22
pusi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
pusi pusi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

[quote=EnvyMe;212757]Böyle birşey yok. Bu sizin içinizdeki öfkenin dışa vuruşudur, yanlış bilmenizdir.[/quote]

Muhammed Suresi

4 - (Savaşta) inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman boyunlarını vurun. Nihayet onları çökertip etkisiz hale getirdiğinizde bağı sıkı bağlayın (sağ kalanlarını esir alın).

Artık bundan sonra (esirleri) ya karşılıksız ya da fidye karşılığı salıverin. Savaş sona erinceye kadar hüküm budur.

Eğer Allah dileseydi onlardan öc alırdı. Fakat sizi birbirinizle denemek için böyle yapıyor.

Allah yolunda öldürülenlere gelince, Allah onların amellerini asla boşa çıkarmayacaktır
Alt 10-08-2009, 17:40
Kıdemli Üye

Kendi yazdığınızı tekrar okuyun pusi.

Cevap zaten sizin mesajınızda.

İçinizdeki art niyet veya ön yargı gitmediği sürece bizi asla anlayamazsınız.

Alt 10-08-2009, 17:44
KızıL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KızıL KızıL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

nasıl islam barış dinidir?

kımler arasında barış için mücadele içindedir? barış ı kime getirmekle ugrasır?

barışı nerde kollar?

islam savaşları nedir? cihad nedir? recm nedir?

islamın anladığı barış nedir?

sivasta, maraşta çorumda allahu ekber! tekbir sesleri kımden çıktı?? hizbullah? ibda-c ? hizb-tahrir?

ÖRGÜTLENİN!!!
Alt 10-08-2009, 17:46
azınlık azınlık isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

kızılordu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
islamın anladığı barış nedir?
Tüm dünya islam olduğunda gelecek olan mollalar vesayetindeki sonsuz huzur ve barış ortamı ...

A.

The meek shall inherit nothing! - FZ

Önerilen Siteler