Türkiye 15 sene sonra fakirliğin ve bugünkü eğitim sistemine dayanarak cehaletin getirdiği bir milliyetçilik çizgisine girer. Bu milliyetçilik bugünkünden çok daha aşırıdır. Gerçi milliyetçiliğin her türlüsü kötüdür ve tehlikelidir.
Zaten bugün Türkiye'deki gerçek tehlikenin şeriat tehlikesi değil, faşizm tehlikesi olduğu zamanla daha da çok ortaya çıkacaktır. Tabii faşizmin sonundaki at gözlükleri ile dine bakış doğal bir sonuçtur. Yani Hz. Muhammed'in de Türk olduğu hipotezini ortaya atan "sözde aydın" eski bakanımızın tezine inanacak çok kişi çıkacaktır.
Konuyu dağıtmayim.
Her geçen gün kutuplaşmalar daha da artıyor. Bu eninde sonunda patlak verecek, ama umarız ki bu patlak bir sınır haritası çizmesin.
15 sene sonra hazırda bulunmayan ancak piyasada bulunan Bor madeninin çok olması nedeniyle belki de Bor'dan köşeyi dönme ümitlerimiz tükenecek.
Belki de Kürtler güneydoğu'daki petrol rezervleriyle zengin olacaklar, tabii o sırada biz hala kerkük petrolleri bizimdir diye iddia ediyor pozisyonda olabilecek miyiz bilemiyorum...
Değişik fanteziler yaptım farkındayım

Saygılar...