Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-05-2012, 22:28
RENAULTFERRARİ RENAULTFERRARİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Standart Parasız ilac Tansiyon ve Şeker Hastaliklari icin? İnanmayanlar tecrube etsinler

ŞEKER HASTALİKLARİ İCİN

Seker hastaligi icin dort litre suyu elli gram zetin yapragi koyup bir asim kaynaktikdan sonra bunu soğutup suzup bir şişede saklayip ve tükendikce yine yapip şekersiz olarak susadıkça su yerine icerse şeket sıfira duser. Bunu içtiği zaman şekerli şeyler yememek, mevsimin de , visne, ekşi dut, nar, limon yemek faydalidir.

TANSİYON HASTALİKLARİ İCİN

Tansiyon denilen kan katılaşmasi ve damarlarin sertligi yirmiye cikinca; yirmi gun kadar sabah ögle aksam [Zeytin yaprağından] cay yapip sekerle icmelidir. Bu muddet zarfinda cok tuzlu, etli yemekler yememelidir, tadi, kokusu caydan daha hos olan Zeytin yapraği cayi on gün icinde tNsiyonu yimiden ondörte düşürür. Tansiyon on dörte düşütükten sonra icmemek vebir kac ay sonra tansiyon yukselirse yine icmelidir.

YAZARI : HAZRETİ MUHAMMED ŞEMSEDDİN YEŞİL

Konu RENAULTFERRARİ tarafından (17-05-2012 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.
Alt 17-05-2012, 22:46
Yasaklandı

SİNİR SİSTEMİ ZAYİFLİĞİ VE TANSİYON HASTALİĞİ İCİN

Zeytininin cevizin : Yaği kadar yapraklarida VUCUDUMUZUN Sihhat ve kuvvetine hizmet ettigi tecrubeten sabittir
Mesela <<TANSİYON>> hastaligi denilen damar darlaşmasi, kan katılaşmasini tedavi icin
Bir hafta kadar gun de üç dört defa zeytin yapragini kaynatip soğutduktan donra su gibi icmenin Tansiyon illetine ve <<İKSİR>> nevinden oan Ceviz yapragindan da kırk gün kadR <<CAY>> yapip icmek ve banyo yapmak asab zaifliğine (sinir sistemi zayifligina) pek nafidir

Nafi : Giderici yok eden, Menfaatli, Faydali, Yara, Şifa demek

YAZARİ: HAZRETİ MUHAMMED ŞEMSEDDİN YEŞİL

Adresi dokun http://www.facebook.com/groups/6993894466/

Sozleri konferanstan alinti

Bu ruh bir gayeye müştaktır kardeşim. Ruhun müştak olduğu gayeyi bulmasındaki sevincin adına aşk derler. Ahlakın bahsettiği aşk, bu aşk.(konf)

Konu RENAULTFERRARİ tarafından (17-05-2012 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
Alt 17-05-2012, 23:05
Yasaklandı

HAZRETİ MUHAMMED ŞEMSEDDİN YEŞİL EFENDİNİN SOZLERİNDEN ALİNTİ

Ey mahbub-i hakikí !
Adetinmis asikina tecelli ettiginde tehammül edemediginden mertebe-i helakde yanarmis. Iste ben de o atesi istiyorum. Hem narina, hem nuruna talibim.. Ona can da, gönülde feda olsun..
*
Ya Erhamerrahimiyn !
Sabahleyin yalvaranlara magfiret ediyormussun..
Ben geceden basladim..
gözyasimi icerek sabahlayacagim...
ne olursun, beni de kendine asina kil..
Ey niyazima cevab vermeyi tenezzülen i'lan eden ma'suk!..
Niyaza gelmisim, ne olursun elimi kaldirmaya kuvvet ver...
Tek bir sey istiyorum, askindan uzak tutma.
*
*
ŞEMSEDDİN YEŞİL HZ (K.S.)

Konu RENAULTFERRARİ tarafından (17-05-2012 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.
Alt 19-05-2012, 00:04
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sn.Şemseddin Yeşil, sağlığında, bir zamanlar, sanıyorum çarşamba geceleri Samatyadaki denize nazır villasında vaazlar verirdi. Denizin dalgalarını içerden duymak mümkün olurdu. Zira sahil yolu henüz yapılmamış olup villa bir yalı durumunda idi. O devirlerde tarikatlar serbest değildi. O nedenle sn. Şemseddin Yeşil'in bu vaazlarında sivil polisler de bulunurdu. Kapıda ise İYİ AHLAK DERNEĞİ gibi bir levha vardı. Vaaz tümüyle teyp kaydına alınırdı.

Bu tarikatın müridleri gravatlarına düğüm atmazlar. Sahaflarda sn.Yeşil'in bir de dükkanı vardı. Belki şimdi de vardır. Şimdi acaba bu tarikatın şeyhi kim?

Eski günleri anmak da vefa borcudur...
Alt 19-05-2012, 22:08
Yasaklandı

Tarikatta kastin bir takim usul ve merasimse efendi hazretleri bu gibi seylerle ugrasmamistir yarim asir ucretsiz kulfetsiz minnetsiz mazeretsiz tatilsiz olu kalblere umiti asilamis olu kalbleri dirilmek icin vaazlar vermistir. Evet onun vermis oldugu YUKSEK AHLAK CEMİYETİNDEKİ (Peygamberimiz EN YUKSEK AHLAKİ (en yuksek huyu) tamamlamaya gelmistir ahlakcilari sertaci ibtihacı Hazreti Muhammed aleyhissaltu vesselam Efendimizdir) iste Efendi hazretlerinin yuksek ahlak cemiyetindeki konferanslari kayita alinmis bugunde yine ayni yerde her pazar saat 18:00 de kayita alinmis konferanaslari dinlenmektedir.. Seyh filan yok yani ve sahafar carsisinda yesil kitap evi duruyor ve ucretsizde efendi hazretlerininin Kitaplarini veriyorlar

Kim diyor kravatlarina dugum atmazlar diye..nerden duydun ben senelerdir gider gelirim hic boyle bir sey duymadim
Alt 19-05-2012, 22:22
Yasaklandı

KRAVAT MESELESİ KOMİĞİME GİTTİ

Efendi hazretleri bir konferansinda aynali babayi anlatmisti.

Aynali babanin boynunda kravat degilde ayna parcalarindanboyunluk takarmis
Deli derlermis aynali babaya
Aynali baba gulermis bir gun birisine demis
Ben boynuma bakiyorum ayna da kendimi goruyorum tebessum ediyorum mutlu oluyorum
Sen boynuna baktiginda ne goruyorsun bak bakiyim kravat
Krvat delilik isareti degilde bu mu delilik isareti : ))))))))))))))
Yani kravat takanlari deli yapti
Belki konferansi dinleyen insanlardan az dusunuslu insanlat belki bu sebebten kravat takmiyor olabilirler
Eefendi hazretide kravat takmistir papyon bile takmistir bunlar orfe taaluk eden ve orfun kabul ettigi sekillerdir
dinle alakasi yoktur.

Birde siz kimsiniz ve yasiniz kac Efendi Hazreterini sagligina gordunuz mu ?
Alt 20-05-2012, 22:57
Sesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sesli Sesli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

RENAULTFERRARİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tarikatta kastin bir takim usul ve merasimse efendi hazretleri bu gibi seylerle ugrasmamistir yarim asir ucretsiz kulfetsiz minnetsiz mazeretsiz tatilsiz olu kalblere umiti asilamis olu kalbleri dirilmek icin vaazlar vermistir. Evet onun vermis oldugu YUKSEK AHLAK CEMİYETİNDEKİ (Peygamberimiz EN YUKSEK AHLAKİ (en yuksek huyu) tamamlamaya gelmistir ahlakcilari sertaci ibtihacı Hazreti Muhammed aleyhissaltu vesselam Efendimizdir) iste Efendi hazretlerinin yuksek ahlak cemiyetindeki konferanslari kayita alinmis bugunde yine ayni yerde her pazar saat 18:00 de kayita alinmis konferanaslari dinlenmektedir.. Seyh filan yok yani ve sahafar carsisinda yesil kitap evi duruyor ve ucretsizde efendi hazretlerininin Kitaplarini veriyorlar

Kim diyor kravatlarina dugum atmazlar diye..nerden duydun ben senelerdir gider gelirim hic boyle bir sey duymadim

Yüksek ahlak sahibi olanlar yalan söylemezler ki! Sizin peygamberiniz nereden ALLAH'ın elçisi olmuş? Bu açıkça Allah'ı aciz göstermekten gayrı, bir gerçeği önümüze koymuyor ki! Yüksek ahlak sahibi karşısındakinin kalbini ölü sanmaz. Kalbi ölü olanlar kendini yüksekte görenlerdir. Önce gerçekler...Dürüst olmadan yükselmenin imkanı da yoktur.

Yüksek ahlak sahibi olanlar kendini yukarda görmez. Devamlı olarak sizin şeyhiniz Allah'ın gazabından söz ederdi. Sevgiden söz ettiğini ben duymadım...Hep korku saçanlar nasıl yüksek ahlaktan söz edebilmekteymiş!

Sizin şeyhinizin müridleri ona araziler bağışlamadı mı? Bedavadan dağıtılan kitapların kaynağı yukardan gökyüzünden yağmadı ya! Bedava kitap dağıtılarak zengin olmak imkan dışıdır...

Ben gördüklerimi anlatıyorum. Duyduklarımı değil. Gravatı düğümlemeden bağlayanları kendi gözlerimle gördüm. bugün de bunlar var. Hem de Kitapları kitap fuarlarında bu gibi zevat dağıtıyor.

Yüksek ahlakı bilmek gerek, yalanla dolanla yükselmenin imkanı yoktur.

Konu Sesli tarafından (20-05-2012 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
Alt 22-05-2012, 20:41
Yasaklandı

Ne seyhi be ! Efendi hazretleri Şeyh degil
Sen efendi hazretlerini hic duymamis anlattiklarin sozlerinin biri zerresini bile isitmemissin
anlaşildi.. Ben seni efendi hazretlerini taniyan dinleyen biri sanmistim
ayyyy ! Su dediginde cok komik
(Hep allahin gazabindan bahsederdi sevgiden bahsetmezdi)
Hayir Asil tam tersi
Anlasildi sen hic efendi hazretlerini tanimiyorsun bilmiyorsun hic onu dinlememissin
Hazreti Muhammed Şemşeddin Yesil Efendi hazretleri yuzbinlerce konferansinda hepsinde hep Allahin muhabbetinden bahsetmistir. Allah insani ne cok sevdigin bahsetmis
Peygamberler ve onlarin variseri evliyalar insanlara Allahi sevdimeye gelmislerdir.
Der.
Beyfendi veya hanif efendi Sesli kardesim ! onu kayiti alinmis konusmalarini dinleyenler senin sozlerine gülerler
Seni gidi seni
Alt 22-05-2012, 21:40
ozgur_beyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ozgur_beyin ozgur_beyin isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

sevgili ferrari yeşil amcanı roma tanrıları gibi yapmışsın.
bu adam ''efendi hazretleri'' olmak zorundamı . yani illa kendinize ya efendi yada bir hazret arıyorsunuz . illa bu adamları uçurmak zorundamısınız.
bu efendi alelade bitr müezzine benzemiyormu

sorun cahil olman değil , kendini alim sanman
Alt 22-05-2012, 23:08
Yasaklandı

GÜZEL DİNİMİZ DE Butun muminler butun insanlar birbirlerine HAZRET isimlerini andiktan sonra da ALEYHİSSELAM diyebilirler bunari bil de konus
Uçan kaçan bir şey yok
İlla Uçmak isteyenler insanlari ali kelimeler den tatli kelimelerden guzel kelimelerden MEN EDENLERDEN Kacsin uçsunlar..

Önerilen Siteler