Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 26-05-2012, 14:50
bakkalmahmud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
bakkalmahmud bakkalmahmud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Standart Allah niye yetmiyor

Ben inancli oldugum dönemlerde,bana allah, ekmek su yetiyordu, gayetde mutluydum(simdi hurafelerden bagimsiz daha mutluyum),allahcilara soruyorum madem allah herseyiniz neden dünyayi bize birakip allahinizla mutlu mutlu yasamiyorsunuz?öyle ya iki lafinizin biri dünya bos,bossa bize birakin bir kösede allahinizla ibadetinizle mutlu mutlu yasayin hem insan iki efendiye kulluk edemez diyor isa.

"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
Alt 26-05-2012, 15:13
elestirmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
elestirmen elestirmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

paygamberleri olan muhammede yetmemiş ki şimdikilere nasıl yetsin. bütün askerlerin ganimetlerini humus(beşte biri) alma sebebi nedir? 300 askerlik bir savaş varsayarsak bütün askerlerden beste biri toplandığında var edecek ganimeti sen düşün. Ama sanırım o allah için alıyordu ya da belki de sayısı tam olarak bilinmeyen sürekli yeni eş aldığında onlara bakabilmek adına alıyordu ganimetleri? ya da imkanı yettiğince muhammede özel eş alma ayetinden de yararlanıp var gücüyle kendini zengin etmeye çalışıyordu ki yeni eşler alabilsin ? Bilemiyorum dünyada 50yi aşkın kişiyle anca yetinen bir adama cennette kaç huri gelcek, 100 falan anca keser herhalde.beste biri hakkında yararlanılan kaynak : Kutubu sitte, Cihad, Ravi: Amr Ibn’il As

Cennete huriler varmış kara gözlü.İçkininde ordaymış en güzeli.Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz.Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili.Hayyam.
Alt 26-05-2012, 16:55
ALKA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ALKA ALKA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

Müslümanların bir ikiyüzlülüğü de "düşen uçakta hiç bir Müslümanın ölmek ve sevdiği o Tanrısına kavuşmak istememesi" Ölmemek ve kurtulmak için hemen Tanrı'ya yalvarmaya başlamaları.

Önerilen Siteler