Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-10-2013, 10:38
Nevandaar Nevandaar isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Redhack’ten Gökçek ile ilgili bomba iddia!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'daki hesabında Redhack Grubu üyelerinden Şirin Baba'nın (Redhack Sözcüsü) yakalandığını belirtti. Gökçek, "Geçmiş olsun Şirin Baba" şeklinde bir tweet attı.
Kızıl Hackerlar olarak bilinen ve toplumsal olaylara gösterdikleri duyarlılıkla tanınan Redhack grubu sözcüsü Halk TV'ye bağlandı ve flaş iddialarda bulundu.
"GÖKÇEK'İN EŞİ NE DİYECEK?"
Bir süre televizyon programlarında yer almayı düşünmediklerini belirten grup sözcüsü, bazı bakanlıkların yolsuzluk belgeleri üzerinde çalıştıklarını ve yakın zamanda bunu kamuoyu ile paylaşacaklarını duyurdu. Kendisine "Şirin Baba"nın yakalandığı iddialarının sorulması üzerine Redhack Sözcüsü, "Evet yakalandım. Ben şu an cezaevinden bayram mesajı veriyorum" dedi. Redhack Sözcüsü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile ilgili de bir iddiada bulundu.
"Benim yakalandığımı iddia eden fışkiyecinin Ankara'da bir otelde çekilmiş fotoğraflarını inceliyoruz biz şu an. Bu fotoğraftaki ikiliyi eşi Nevin Hanımefendi gördüğünde ne tepki verecek bilemiyoruz. Az sabırlı olsun o. Ya da çıksın ‘Yok öyle bir şey, Redhack'in iddiaları yalandır' desin, yalanlasın da görelim neler oluyormuş" dedi. Redhack Sözcüsü, bu fotoğrafları yayınlayacaklarını duyurdu.
Şirin Baba'nın bu iddiası, sosyal medyanın gündemine de bomba gibi düştü.

Kaynak: http://sozcu.com.tr/2013/gundem/redh...-iddia-390506/

Umarım siyasi hayatının sonu olur bu fotoğraflar.
Gelişmeleri heyecanla takip ediyoruz
Alt 17-10-2013, 11:09
Erdem Alaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdem Alaca Erdem Alaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Eyvah eyvah...

Umarım RedHack'in incelemesi fazla uzun sürmez de, tüm vatandaşlar bir an önce öğrenebiliriz o şanslı hanım kızımız kim, ya da efendi oğlumuz mu acaba - bilinmez...

1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Alt 17-10-2013, 12:30
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Türkiye'deki yöneticiler her türlü pisliği yapıyorlar ama halktan en ufak bir tepki gelmiyor..Bir tanesi eşini aldatırsa,büyük olay oluyor..Eş aldatmak her türlü ahlaksızlığın önünde yer alıyor yani..
Hırsızlık yapıyorsun,yalan söylüyorsun,iftira ediyorsun,insanları aşağılıyorsun..vb,halkın hoşuna gidiyor bunlar..Diğer taraftan bir aldatma haberin çıkarsa hapı yuttun..

Cılkı çıkmış toplum,işte böyle oluyor..!
Alt 17-10-2013, 12:36
Erdem Alaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Erdem Alaca Erdem Alaca isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hırsızlık yapıyorsun,yalan söylüyorsun,iftira ediyorsun,insanları aşağılıyorsun..vb,halkın hoşuna gidiyor bunlar.
Argoda sevdiğim bir tabir var:
Seversen s...lirsin, s....sen sevilirsin.

Doğruluğu kesin gibi.

1930'lar: Uçak ihraç ediyoruz, 2010'lar: Saman ithal ediyoruz...
Alt 17-10-2013, 14:11
Psiko Psiko isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Adalet ne kadar da "Özlem"le aranıyor.

Bir zamanlar savcının dudağından çıkacak bir kelime ile cezaevlerine gönderilip orada "Ölüm oruç"larında ölenlere bakılmazdı bile.
Ama şimdilerde Tuncay Özkanlar,Mustafa Balbaylar için nasıl da "Adalet" arayışı var.

Yine bir zamanlar savcılara tanınan bu geniş yetkinin bir gün keser sapı gibi döneceği söylenirken "Bıyık altı sırıtması" yapanlar şimdilerde nasıl da aynı adaletten muzdaripler.

Bir zamanlar 12 Eylülün "Halk"ın kendisini temsil edebilme yetisini elinden alan yüzde 10 barajını düşürebilecek yasal yapılanmayı yapabilecek güç ve kuvvet ellerinde iken yapmayanlar şimdi nasıl da bu duruma sığınmaya çalışıyorlar.

Ahhhh adalet ahhh "Güç" kimde ise hep öbür tarafı bağırttırıyorsun.
Ne zaman herkese "Eşit" olacaksın ?

Kendin için istemediğini,başkaları için de isteme.
Alt 17-10-2013, 15:18
Kıdemli Üye

Şimdilerde akp Istanbul milletvekilerinden birisi olan Hüseyin Bürge o zamanlar Bayrampaşa belediye başkanı idi.
İktidarda ise Dsp nin olduğu koalisyon.
Hüsamettin Özkan ise devlet bakanı idi.

Bayrampaşa belediyesi 100 tane tekerlekli iskemle alıp dağıtmak istemişti.
İhaleye ben de katıldım ve benim firmamın yaptığı tekerlekli iskemle beğenildi ve fiyatı konusunda anlaşılarak ihaleyi ben alıp tekerlekli iskemleleri teslim ettim.
Paramı almak üzere belediyeye gittim.
O günlerde belediyede boya badana işlemi yapılıyordu.
Para işlerinden sorumlu belediye başkan yardımcısının yanında otururken içeri bir adam daldı ve başladı söylenmeye
-Mustafa Kemal Atatürkün resmi neden yerinde değil ?
başkan yardımcısı
-Abi görüyorsun boya yapılıyor üzeri pislenmesin diye bak şurada beze sarıp kaldırdık boya işlemi bitince tekrar yerine asacağız.
dedi.
Pehhh kime diyorsun adam
-Siz Atatürk düşmanısınız yalan söylüyorsunuz falan
gibi habire giydirip durdu.
Ben de altı üstü bir imza alıp gidip paramı alacağım diye beklerken bu davetsiz misafire ani dalışı ve işimi aksattığı içim kızdım ve
-Sen kimsin Ya Hu ? bak burada ben oturuyor ve başkan yardımcısından bir imza bekliyordum sen araya girdin ve benim işimi aksattın bu hakkı kendinde nasıl buluyorsun ?
dedim.Adam
-Ben belediye encümen azasıyım sen kimsin ?
deyince iyiden iyiye zıvanadan çıktım ve
-Seni bu başkan yardımcısını ve diğerlerini seçip bizim adımıza burada yönetim yapılmasını bekleyen halkım ben halk.Yani sen ve başkan yardımcısı gibi vekil değilim asılım asıl ağzından çıkanı kulağın duysun ve kendine gel
diyerek bayağı bir sert çıktım.Ve ekledim
-Biz halk olarak senden buraya geldiğinde sayın başkan yardımcısı falanca mahallede şöyle,filanca mahallede böyle sorunlar var size iletmiştik ne oldu ve neden oldu da bunlar halkın hizmetine açılmadı ? gibi "Hizmet" eksiği açısından yaklaşmanızı beklerdim.
Neyse adam üstelemedi ve çıkıp gitti ben de imzayı alıp gidip paramı aldım.
Aradan 3 ay falan geçti bir gün bir telefon geldi.
1000 tane tekerlekli iskemle isteniyor ve görüşme talep ediliyor diye.
Görüşme talep edilen yere gittim bir delikanlı masada oturuyor ve birisi de ellerini arkasında birleştirmiş camdan dışarı bakıyor.
Delikanlı "Hoşgeldiniz" dedi adamda tık yok ve yüzünü dahi dönmedi.
Delikanlı durumu anlattı.
Hüsamettin Özkan'ın başında olduğu bakanlık 1000 tane tekerlekli iskemle alacak ve alacakları firma da bu delikanlının firması olacak.
Dolayısı ile fiyat ve zaman vermem gerekiyor.
Fiyatı ve zamanı verdim.
Adam yine arkasını dönmek zahmetine katlanmadan
-Zaman önemli değil fiyatta ne yapabilirsin ?
deyince
-Beyefendi fiyatta azaltmaya gittiğimde mutlaka malzeme ve işçilikten çalmam gerekir.
deyince
-Banane ya istediğini yap yeterki o zaman diliminde bana uygun fiatlı tekerlekli iskemle ver.Ben bakanlığa kabul ettiririm.
-Ama beyefendi ya kullanacak olan ve o arabayı hayata bağlanma çaresi görenler ne olacak o zaman ?
-Banane ya ben kazancıma bakarım.
deyip bana doğru dönünce şaşkınlıktan afalladım.
Bu adam başkan yardımcısına gelip Atatürk'ün resmi için kavga eden "Encümen azası" kişi.
Baktım beni tanımadı da.
-Beni tanıdınız mı ?
dedim
-Hayır tanımalı mıyım ?
şeklinde küstahça yanıt verdi.
-Evet tanımalısınız.Zira ben de Mustafa Kemal'i severim.Ama onu paravan edip halkını düzenleri hiç sevmedim dolayısı ile sizinle bu işi yapmayacak olan kişiyim
deyip işyerinden ayrıldım.

Konu ile alakası yok gibi durabilir.
Sn NOLAN'IN :
"Hırsızlık yapıyorsun,yalan söylüyorsun,iftira ediyorsun,insanları aşağılıyorsun..vb,"
NOLAN
görünce "Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı bankasıyız" şeklindeki o reklam ve bu "Anı"m geldi bir an gözlerimin önüne.

Alt 17-10-2013, 15:48
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sn.psiko;birileri Atatürk'ü birileri de Muhammed'i kullanıyor diyor..Haklı..Buna birşey dediğimiz yok..

Ben 2002'de müslümandım ve EL Akp'ye biraz çekinerek oy vermiştim..Aslında o zamanlar ki tabirle Refah'lıydım ama EL Akp'in yalanlarına kandım ve oyumu EL Akp'ye vermiştim..Ne dedi o zamanlar RTE?

''TÜRKİYE'DEKİ KURUMLAR ARASINDA GÜVEN ORTAMI SAĞLAYACAĞIZ,BİZE YAPILAN ZULMÜ BİZDE ONLARA YAPMAYACAĞIZ,TÜRKİYE'DE ADALETİ TESİS EDECEĞİZ'' dedi..

Geldiğimiz nokta nedir?

Sayıştay'ın iş yapmasına engel olan,örtülü ödeneki babasının parasıymış gibi kullanan,her şeyimizi yabancılara peşkeş çeken,yargıyı tamamen yandaşlardan oluşturan,muhalifleri deliğe tıkan,,,vb bir RTE..!

Geçmişte Atatürk'çülerin yaptıklarını önümüze sürüpte,bu işbirlikçileri aklayamazsınız..
Atatürk'çüler şöyle şöyleydi..Tamam da banane..Ben şu an senin yaptığına bakarım..O Atatürkçüler geçmişte kaldı artık..Geçmişe takılıp kalırsak,bu kaostan kurtulamayız..Şu anda bu EL Akp'liler bu ülkeyi mahvediyorlar mı?
Evet,mahvediyorlar..
O zaman tartışılacak olan bu insanlardır(?),geçmişteki veya günümüzdeki Atatürkçüler değil..!
Alt 17-10-2013, 16:57
Kıdemli Üye

Sayın NOLAN.

akp yi "AK"lamak,
ulusalcııları "BOKlamak gibi bir niyetim yok.

Yani şahsımın sorunu herkesin olduğu gibi "Sistem"in kendisi ile.
Patron ha akp olmuş ha ulusalcılar bir şey farketmiyor diyorum.
Altı üstü "Al birini vur ötekine" diyorum olay budur.....

Alt 17-10-2013, 20:00
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Yani şahsımın sorunu herkesin olduğu gibi "Sistem"in kendisi ile.
Patron ha akp olmuş ha ulusalcılar bir şey farketmiyor diyorum.
Altı üstü "Al birini vur ötekine" diyorum olay budur.....
Insanligi one cikarabilen herkesin sorunu. Psiko kardesimiz, kemoterapi gibi laf etmis yine.

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.

Önerilen Siteler