marcos´isimli üyeden Alıntı
Sevgili NATAN
Tıbbın alternatifler üzerinde çalışmasının Yahova şahitlerinin tehlikeli ve zararlı inançları ile alakası yok.
ABD için evrim karşıtlığının Yahova şahitleri ve benzer grupların işi olduğu da düşünülebilir.Yahova şahitleri saçma ve zararlı inançlarını yaşamak için özgürlüğü suistimal etmek mecburiyetindedirler.Onlar bize özgürlük tanımaz.
|
Onlar sana ozgurluk tanir elbette. Senin sosyal yasam ve ortak yasarlarinla olan iliskinde soz sahibi olamaz. Sadece kendi inanclarini ifade ederler. Inanclarina gore yasar yada olurler. Beni cok da baglamiyor bu en son nokta.
Bakiniz..
Herhangi birine sorunuz, bu cilgin adamlarin cilginliklarindan dolayi en basta abd olmak uzere cesitli ulkelerde hukuksal anlamda cesitli yollar alinmistir. Dinsel anlamda hakliliklarindan bahsetmiyorum ama iyi seylere vesile oldulat. Bu ugurda cok canlara da kiydilar. ( baskalari degil, kendi canlari) orasi da beni ilgilendirmiyor. Zamaninda soyleyecegimi soyledim.
Bence,
Amerikada oldugu gibi, Turkiye'de de hukuksal ozgurluk yolunda verdikleri savasimla fayda saglayacaklardir.
Arnavutlukta, Rusya'da, Makedonya'da hukuka kafa atip, o hukuku dize getirmislerdir. Davalar internetten yada cesitli yayinlardan takip edilebilir.
Amerikada herkes sagci ve protestan olmali tezi bu sayede curutulmustur.
Bir de Mormonlarin ve Adventistlerin telef olmalari,
Inanclari ugruna katledilmeleri mevzuu var.
Bu asiri sagci ve koktenci egilimler karsisinda biir yol alinmistir,
Iyi bir yol.
Bence sacma ve insan zihnine sakincalidir,
Ama,
Modern devlet hukukuna yararlidir...