Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 20-09-2012, 12:37
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

kurtulusislamda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yandaş medyanın yandaş istatistikleriyle haykırısanız sağa sola,kendinizi içinden cıkılmaz durumlara sokmanız gayet doğaldır,amerikada bir günde işlenen cinayet TÜRKİYE'de 3 ayda bilemedin 6 belkide 1 senede anca işlenir,hep kötüleme politikasında olduğunuzdan her kötüleri müslüman sayarsınız,ismi ömer olsun hasan olsun isim önemli deil,önemli olan kişinin içindeki iman
norvecteki 80 kişiyi katledende müslümandı dimi,amerikada haftada bir meydana gelen okul öğrencisinin okulu basığ arkadaşlarını,öğretmenini katledende müslümandı dimi
ayrıca dünyadan bihabersiz yaşayan sizlersiniz,dünya sex ticaretinin ana merkezi taylanddır,2.sırada rusya gelir,heleki amerikayı sormayın,akşam oldumu piyasa fahişelerle doluyor,
Dünya sex ticaretini boşverin siz

Sadece,hangi cüretle günah işleyebildiğinizi bize izah edin lütfen..
Alt 20-09-2012, 18:00
Neva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Neva Neva isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Başarı Ödülü 

fthgzl79´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İşten atılacağınızı bile bile,patronun gözünün içine baka baka,işyerinde ciddi bir hata işleyebilirmisiniz?
Aynı mantıkla;
İşlediğiniz günah nedeniyle Cehennem'de yanacağınızı bile bile,Allah'ın ve meleklerin şahitliğine rağmen bir günah işleyebilirmisiniz?

Bilincli hata da yaparsiniz, gerekcenize baglidir, ornegin issizlik sigortasindan yararlanabilmek icin bilincli hata yapip, kisi kendini isten attirabilir, yeni bir is bulana kadar da o sigorta ile gecimini saglayabilir.

Ayni mantikla sordugunuz sorunun cevabi, zaten benden yapmis oldugunuz alintida mevcut.

Islamiyet super insana karsidir, boyle bir insan tarifi yoktur yani. Bunun en tescilli ornegi de bastan seytana yol verilmesidir.

Kaldi ki buyuk gunahlar, kucuk gunahlar vs. turden kavramlar da olusturmustur.

Bahsettiginiz prof. oyle dese de, islam tam tersini soylemektedir.

Ayni prof.'a sorsaniz, o da yargiya iliskin gaybi bilmedigini soyleyecektir ve gunahsiz oldugunu iddia edemeyecektir.
Alt 21-09-2012, 02:51
YasasinBilim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
YasasinBilim YasasinBilim isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

şu kurban olayı da caniler için bir antrenman niteliğinde.

batıda insanlar bir trafik kazası, yerde insan kanı gördüklerinde şoka giriyorlar. batıdaki (abd dahil) suçların çok çok büyük bir çoğunluğu göçmenler tarafından işleniyor. İngiltere'de müslümanların işledikleri suçları batının hanesine yazmak yanlış olur.

Norveç'teki gibi bir sapık Norveç'in son asrında tektir. öldürdüğü insan sayısının 1 ya da 75 olduğu onun nasıl bir sapık olduğunu gösterir. Norveç'te 1 yılda 75 kişinin öldürüldüğü anlamına gelmez.

islam aleminde kıtır kıtır insan kesebileceklerin nüfusa oranını tahmin etmek zor değil.

ben kendi adıma konuşayım. elime bıçağı alıp bir hayvanı kesemem. hayvanı kesebilecek alışkanlıkta olmak, aşırı öfke anında insan kesmenin önünü açıyor.

son zamanlarda büyük şehirlerde insanlar kurbanlarını kasaplara kestiriyorlar. ama diğer illerde herkes kasaplık antrenmanı yapıyor.

saygılar...

dinlerin kitaplarını; okuyup anlayana dinsiz, okuyup anlamayana dindar, okumadığı halde inanana yobaz denir.
Alt 21-09-2012, 10:23
kurtulusislamda kurtulusislamda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

fthgzl79´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dünya sex ticaretini boşverin siz

Sadece,hangi cüretle günah işleyebildiğinizi bize izah edin lütfen..
insan zaman zaman nefsine ve şeytana uymakla günah işleyebilir,işlemez demek yanlıştır,önemli olan kendini günahlardan nasıl soyutlayabilirsin,kendini ne kadar koruyabilirsin.
Cok yakın tanıdığım bir abim vardı,gecen gün dost muhabbetinde bana nasıl kötülüklerden arındığını anlattı.
Bundan 10-11 sene öncesi idi,babamdan ayrılıp ayrı eve yerleştim,evimde doğru düzgün ne bir koltuğum vardı,ne televizyonum nede cocuklarımın yiyeceği,buzdolabı bomboş ama buzdolabında ziyadesiyle dolu olan bir şey vardı,bira!..benim ufak bir şaşkınlığımın ardında gözlerime doğru başını kaldırdı,koca adam sanki ağlarcasına gözleri dolu ağlamaklı halde bana bakıyordu,evet recep dedi,evimde cocuğumun yiyeceği yok ama ya sonra alamazsam diye biraları istiflemiştim,yaşantım bira-içki üzerine kurulu idi,her akşam içerdim,ne namaz kılardım ne oruc herhangi bir dini uygulama yoktu hayatımda.yarı gözleri dolu devam etti,bellibir süre sonra evime televizyon aldım,artık eğlencem her akşam işten geldikten sonra tv karşısında bira yudumlamaktan ibaretti.
Bir akşam,birayı acmış kanalları dolanıyorum,gözüm dini bir kanalda sohbete ilişti,bu beni baya ziyadesiyle etkiledi,kendi kendime utanır oldum birden,ben ne yapıyorum,neyim,kimim,ALLAHA inanıyorum o halde niçin gerektiği gibi davranmıyorum gibi sorgulamaya başladım,babamdan ayrılışımın sebebide içki meselesi yüzündendi,o günden sonra artık kendime sorular ve cevaplar aramaya başladım,neden-niçin soruları kafamda dolaşıp bir yumak halinde kalbimi delip geciyordu düşüncelerim
Eskisi gibi içmemeye başladım,hayatımda ufak değişimlerin meydana gelmeye başladığını görür oldum,ailemle daha fazla ilgilenir oldum,sonra niçin ALLAHA yönelmediğimi sorgulamaya başladım,namaz kılmalıydım ama aradada içki içmeye devam ediyordum,kendime sordum,hem içki hem namaz olmaz arada iyi-kötü..kendimden emin olmalıydım tamamen içkiyi bıraktığımdan,bu tam 1 sene sürdü,1 sene içki içmedim,artık kendimden emindim namaza başlayabilir ve özüme dönmem gerekliliğini hissettim içimde,
ALLAHA şükür namaza başlamış,dini gereklilik lerimi yerine getirmeye başladım,o gunden bugune tam 9 sene gecti,o kadar mutluyumki
ve bana etkileyen son sözü şuydu
''Recep,ister inan ister inanma,her gece yastığı başıma koyduğumda kalbim ürperiyor,niçin hakikati daha önce görmediğimi ve neden erken davranamadığımı,ve boşa gecen yıllarım o kadar cokki düşündükce kalbim daralıyor,ama bu sıkıntılar ilk başlardaki sıkıntılar gibi deil,tatlı ve beni yönlendiren sıkıntılar,sıkıntılarım yaptıklarımdan deil zamanında yapamadıklarımdan kaynaklanıyor,artık ileriye dönük ümitlerim yerinde ve amacım var,kaybettiğim yılları geri getiremesemde telafi etme uğraşındayım,ALLAHU TEALA eski yaptıklarımdan beni arındırsın,İNŞAALLAH eski günlerime döndürtmez yuce yaradanım''
Evet,sevdiğim bir abimin bana anlattıklarını aktardım sizlere,zaman zaman kişi kendini kaybedebilir,nefsine hakim olamayabilir,kişide ALLAH inancı varsa,şirk koşmamışsa,inkara gelmemişse eninde sonunda hidayete erecektir,
ALLAHU TEALA CELLA CELALUHU,yarattığının kendisini inkara gelmesinden ve kendisine ortak koşulmasından daha kızdığı bir konu yoktur,bu tamamen onu yok saymaktır..

insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir
Alt 21-09-2012, 10:46
qlause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
qlause qlause isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Hemen, suçu şeytana attınız sizin suçunuz yok yani her halükarda şeytan yaptırdı deyip tövbe edersiniz siz, aa şimdi yok tövbe edince bir daha yapmak yok diyeceksin, eee yine şeytan yaptıracak sen yine vesvese deyip tövbe edeceksin.

İçki içmeyi, hemde bir bağlılığı dine bağladın ya, burada asıl sebep ekonomik bunalım, adamın ekonomik durumu çok iyi olsa hiç umurunda olmazdı.

Bu dünya Allahı yok sayanlarla ve ona inanmayanlarla dolu hemde sayıları 5 milyardan fazla, sen kalkmış onlara kötü şey verir diyorsun, bu ne kadar mantıklı?

Suç oranları en yüksek ülkeler müslüman ülkeler, özgürlüğün en düşük olduğu ülkeler müslüman ülkeler, ekonominin en bozuk olduğu ülkeler müslüman ülkeler, senin ülken Türkiye bunlar arasında bir cennet, ancak bazıları bu cenneti cehenneme çevirmeyi kendine görev bilmiş, ille orta çağa döneceğiz diye kendilerini paralıyorlar.

Müslüman ülkeler bu dinle çok güzel olmuşlar sanki de, millet habire Avrupa'ya yada Avustralya ile ABD ye göç etmek için kendini ortadan ikiye ayırıyor.

Utanmadan bir de gittikleri yeri cennet yapan değerlere saldırıyorlar, herkesi müslüman yapmaya çalışıyorlar, insanların ifade özgürlüğüne 1 gram saygı duymayıp sağı solu ateşe veriyorlar, ondan sonra onlara kötü davranılınca bize kötü davranıyorlar diye şikayet ediyorlar.

Kusura bakmayın ama insan orta çağda yaşayan, dünyadan bir haber yaşadığı yerin kültürüne 0 saygı duyan birinden hoşlanmaz.

Sen onu bunu bırak, şeytanmış vs, şeytandan korunmanın yolu yok mu? alahın farkında olan bir eleman, nasıl olur da günah işler? jeton sonradan mı düşüyor, şeytan yaptırdı diyor. O an düşünemiyor mu? Bu şeytanın işi diyemiyor mu?

İlginçtir, ben inançsızım ve bu şeytan bana hiç gelmedi, 1 kere bile hırsızlık yapmadım, hiç kimseyle kavga etmedim, hiç bir insanın yüzüne küfür etmedim, arkadaşlar arası hariç kimseyle dalga geçmedim hiç kimseyi dışlamadım, hiç içki içmedim, hiç hayvan öldürmedim yada zarar vermedim.

Aksine yolda bulduğum ölmek üzere olan kaç hayvana baktım belli değil, sürekli giyemediğim kıyafetlerimi ihtiyacı olanlara veriyorum, çevremi çok temiz tutuyorum şu sakalı uzun beyaz dalgaları kafalarına geçirmiş yolda bismillah diyerek gezen insanların yere attığı çöpüde yerden alıp çöp kutusuna atan benim.

Çevre ile ilgili eylemlere bakıyorsun, 1 tane müslüman yok, müslüman eylemlerine bakıyorsun 1 tane kadın yok, ondan sonra islamiyet kadına değer veriyor hadi be. Az önce bir tv yayınında hocaya soru sordular hocam cennette kadınları ne bekliyor, bir şey beklemiyormuş onuda öğrendim kocasına mahkum yaşayacakmış sonsuza kadar.

Ben çevre ile ilgili eylemlerede katıldım, çok ağaç diktim, bunalımda olan çok insana yardımcı oldum. Ben daha hiç kimseye bir kötülük yapmadım, sen ne yaptın? kesin bir kötülük yapmışsındır sonra şeytana atıp işin içinden çıkmışsındır.

Gördüğün gibi şeytan nedense inanmayanlara gelmiyor.
Alt 21-09-2012, 13:02
Denetimdeki Üye

şeytan senin yere tükürmenle,çöp atmanla,eyleme katılmanla ilgilenmiyor ki,zaten sana yapacağının en mükemmelini yapmış,seni yaradanın sırt cevirmeni neden olmuş,inkarcı hale sokmuş,varmı bundan daha kötüsü,bir evladın babasına sırt cevirmesi gibi,sen olmasan ben olurdum demesi gibi,sen benim babam deilsin demesi gibi örneklemek gerekirse..
söyle bakalım kişinin yaradanını tanımamasından,ona şirk koşmasından daha vahim bir durum varmıdır
ayrıca yapıyorum dediğin güzellikleri,iyilikleri bir müslümanda yapıyor,yapmaz dersen en buyuk yalancı sen olursun.ayrıca fok balığı katliamını bir müslüman yapmıyor,yılanlarıdiri diri kesip yemiyor,küçükahtapotları canlı canlı yemiyor,kurbağaları canlı canlı yiyende birmüslüman değilmi,aklında hep kötülük olduğu için tüm kötü olguları müslümanları addetmen senin ne kötü bir karaktere sahip olduğunun en önemli kanıtıdır,sen istediğin kadar bunları yapıyorum desende

insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir
Alt 21-09-2012, 13:10
Üye

Somut bir şeyle olmayan bir şeyi de karşılaştırdın ya.

Sürekli aynı şeyleri yazıyorsun, şuana kadar sende 1gr değişim ve ilerleme göremedim, stabilsin, sabitsin.

Her konuya sürekli aynı şeyleri yazıyorsun, asla değişmeyen bir görüşün var, sen hayatın boyunca günah işlemeye devam edecek, bu dünyaya bir katkı sağlayamayacak sın.

Bundan sonra senin mesajlarına cevap yazmayacağım haberin olsun
Alt 21-09-2012, 13:41
Denetimdeki Üye

bende sabitlikle sizdeki sabitliğin arasındaki fark nedir,ben hep aynı şeyleri tekrarlıyorsam sizlerde aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz.
somut bir şeyle olmayan bir şeyi karşılaştırdın kelimesi,sizlerinde 1gr değişim içersinde olmadığınızın kanıtıdır,bize göre ALLAHU TEALA VARDIR,size göre yok,ben bana göre örnekleme yaptım gayet mantıklı ve düşünülmesi gereken örnekleme siz buna cevap vereceğinize stabil halindeki düşüncenizin arkasına saklanıp olmayan bir şey diye söze başlamanız sizlerindesabit fikirlerde olduğunuzdandır.
olmayan bir şey ise o halde neden tartışıyorsunuz,ortada olmayan bir şeyin tartışması olurmu olmaz o halde ALLAHU TEALA VARDIR,
dawkinsin bir videosunda son sözü takılı kaldı aklımda ,her ne zaman videoyu linkledim,silindi bir başlık acayımda terleteyim sizi

Alt 21-09-2012, 14:04
Üye

Ben bir zamanlar müslümandım Sonradan değiştim Bir zamanlar kapitalizmin iyi olduğunu düşünürdüm, artık paraya dayalı tüm ekonomik sistemlerin saçma olduğunu biliyorum

Bunları izle, kendine bir şeyler kat, sabit fikirli olmanın robotlaşmak olduğunu anla.

Senden rica ediyorum, lütfen bunları izle, uzun gelebilir ama günde 3 saatini ayırarak 3 günde izlemeyi bitirirsin.

Ama bak lütfen diyorum yalvarayım istiorsan bunları izle.
Alt 21-09-2012, 15:29
Ahlaksız Ahlaksız isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

kurtulusislamda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet,sevdiğim bir abimin bana anlattıklarını aktardım sizlere,zaman zaman kişi kendini kaybedebilir,nefsine hakim olamayabilir,kişide ALLAH inancı varsa,şirk koşmamışsa,inkara gelmemişse eninde sonunda hidayete erecektir,
ALLAHU TEALA CELLA CELALUHU,yarattığının kendisini inkara gelmesinden ve kendisine ortak koşulmasından daha kızdığı bir konu yoktur,bu tamamen onu yok saymaktır..
Sizin neden günah işlediğinizi soruyorum,siz bana birilerinin hikayesini anlatıyorsunuz..!

Günah işlerken Allah'ı inkar ediyorum/Allah'ı unutuyorum/Allah'ı takmıyorum seçenekleri arasından,sizin seçiminiz hangisidir?

Bir baba evladını evlatlıktan reddedebilir ama bir süre sonra yumuşayıp tekrar eski günlere dönebilirler..Tanrı kendisini inkar edeni asla affetmiyor ve kendisini inkar edenin geriye dönüş yapmasına da mani oluyor..!
Tanrı bir insan(baba)kadar merhametli değil ne yazık ki..!

Önerilen Siteler