Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-06-2010, 00:51
zahit zahit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Filistin-Hammas-Israyil-Mossad-c-i-a-Cikmazi

FILISTIN-HAMAS-ISRAIL-MOSAD-C-I-A-CIKMAZI?
Evet arkadaslar yine aranizdayim.Birkas gündür sessiz tartismalarinizi izledim.
Hic birinizin kusura bakmayin amma,Ne israyili yerli yerine koyub karekterini,yani özüne
Inemeyisiniz,tarihsel tarifini yapa bildiniz?Nede hammasin insancil yüzünü deyilde karanlik,
Yüzünü anlata bildiniz?Yani hammasin mazlumlugundan bahseder oldunuz,vede filistin halkini,
Arka pilana bu mazlumluk oyunu asil mazlum olan filistin halkini unutuLur olmusdur?
Biraz gerilere yani soguk savas dönemlerine gidelim 1960 yillarindan basliyalim filistin halki,
Kendi yasadigi topraklarinda halä göcmen,misafir,caresiz,tutunmaya calisirken ,YanI basindaki
Komsulari olan ,ürdün,suriye,lübnan,misir gibi ülkelerin sadaka gibi tabiri cayizse yardim”Lar,lan
Yasam mücadelesi veriyorlardi yani caresiz tam bir mazlum halk. Vatanlari tam bir sekilde tannin”madigi icindirki beli araliklar”nan hemi israyilen,hemide cogunlukla ürdünle catismalari
Gündeme gelmistir tabiki kendi arasinda bölünmelerde söylene bilir tam bir cikmazin icindeler.
Arafatin dönem dönem cogu arab ülkeleriynen yanlis iltifak yapislari örgütün icinde liderlik kavgalari.
Bir cok katliyamlara sürgünler toplu göcler,Bastaki direnisci militan, diger icinde bulunan Arablar,yahudiler,hiristiyan“Larla Birlikde yasam politikalari ne yazikki diger arab ülkeleri tarafindan,
Sitdetle red edilisler tamamiyle hayata gecirilemedigi icindirki,bu günlere gelmistir.
80 lerden sonra.Filistin hareketinin anti emperyalist vede siyonist durusunu cözmek icin araya,
c-i-a-mosad isbirligiyle gerici radikal islami parazitleri besler vede desttekle 2000 BINLERE Geldiler.
Kisa kisa anlattigim icindirki arafatin tunusda sürgünde olusu diger gelisen hareketlere
Fazla deginmedim filistin öyle kisa anlatilacak tarih degildir,onun icin kisa kisa deginiyorum.
2005 de secimlerde hammas ikdidar oldu nasil secildiler bu güne geldiler,oda basli basina bir tarih.
Sunada deginmeden gecemiyecegim.kendini sol sosyalist diyen bazi beyin özürlü görüsler,
sagin,liboslarin,islamci diye taninan aslinda dolar özünü karalara pazarlayan yaratiklarin dolmusuna biniyorlar anlamis degilim?Ah-Ah gözün kör olsun paralar neleri almaya inkarlara kadirsin?
Birazda gemi baskinina deginelim,basda bazi akp“Li millet vekilleride yolculuk yapacaklari acik“Lanmisti ne hikmetse son zamanda vaz gectiler?marmara gemisine gelelim türk bandiralli,
oda ne hikmetse yolculuga cikmadan önce simdiye kadar adi sani duyulmamis-KOMOR-Adasi denilen
adacigin üstüne kayid edilmis,Hikmetler pesi pesine geliyor Yaradanim senden suäl sorulmaz?
Insani yardim neyin insani yardimi?Filistinemi yoksa fikir zikir das olduklari hamas“DASAMI YARDIM?
Ben bu tekbir getirenleri cok iyi Taniyorum.Sivasdan,corumdan,marasdan,malatyadan,me nemenden,
Kurtulus savasinda,iskalci cakallarin usakligini yapislarini,Tarihlerin kara sayfalarindan taniyorum.
1950 lerden sonra sözüm ona anti komünüs teskilat adi altinda kafatasci“Larlan birlikde kurtulusu
Ülkeyi isgal edenlerin yerli usakligini yapislarini,Bir avuc karaya satildiklarini Daha hangi karalarini
Anlatiyim 1969 -6 filo kanli pazarini-Abdullah gülü-tayib erdoganimi-türkesimi-kible olarak altinci filo
Tarafina dogru ibadet“Lerini,mi anlatiyim?
NOT:Elkayidenin afganistanda durumu nasil sekillendiyse,hamasinda konumu bu siralar,benzerlik göstermekde.bazi konulari atlamis,degimlerde eksik ,veyahutda yanlis degimler kullanmis ola bilirim.
Simdiden kusurum af ola.
Alt 05-06-2010, 01:03
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

saçmalama be.
fkö ve el-fetih amerikan çizgisine kaydığı için hamas kendisine zemin bulabilmiş ve gelişmiştir.
iran devriminin etkisi, ve 91 deki ilk körfez savaşının da etkileri fazlasıyla vardır.
ama kimse çıkıpta haması abd nin örgütlediğini iddia edemez.
ne anlatıyorsunuz siz ya.
eğri oturup doğru konuşmayı öğrenin artık.

abd nin örgütlediği islami oluşumlar senin ülkende burnunun dibinde.
fetoş ve hy örneğin.
ama hamasın ortaya çıkışını abd ye bağlamak kadar sosyolojik analiz zavallısı bir yorum görmedim.

benim endişem asıl şimdi abd recep üzerinden haması belli bir çizgiye razı ediyor olabilirmi endişesidir.
abd hala daha hamasa ancak türkiye üzerinden ulaşabilir.
hamas iran ve lübnan hizbullahı çizgisine yakındır.recep bu çizgiyi parçalamaya başladı.

Önerilen Siteler