Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 30-03-2012, 03:28
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

DDiderot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Katıldınız mı bugün protestoya,eyleme ?

Yoksa tahmin ettiğim gibi masturbasyon ile mi meşguldünüz? Zihinsel olanından bahsediyorum elbette zira xhamster vb. artık yasaklı.

Neye harcıyorsun ki enerjini ? Neye harcaman gerekiyor ? Zaten bir avuç olan ateistin hepsi komunist,liberal,atatürkçü olunca ne değişiyor?

En azından burada aranızda masturbasyon yapacağınıza gidip başka sitelerde karşı atağa geçin diyeceğim ama döt korkusu da buna engel olur.
Marks kaç tane eyleme katıldı söylesene?

Dawkins'in kaç eylemi var, misal?

Ya Turan Dursun'un?

Eylem mi arıyorsun?

O konuda Kürdistan'ın çocuklarından cevval kim var?

Senin bi yerlerin yer mi bu ülkenin en lanetlisi olmaya cesaret edip gözü dönmüş bir devletin karşısına dikilmeye? 13-14 yaşından beri polisle/devletle çatışmayı spor haline getirmiş bir halk var. Eylem mi arıyorsun, en yarıtıcısına da daniskasını da bulursun.

Dürüst olayım, benim yemez.

Peki sen n'abtın?

34 insan katledildiğinde yılbaşı kutlaması mı misal?

Ateistler dedin ya... Bu ülke laiklerinin çoğu o sırada sarhoş olmakla meşguldü, o yüzden soruyorum...

Bölünme mi dedin şimdi?

Sana bi'şi diyeyim mi?

Birilerinin seçmeli din dersi alması, beni ülkemdeki ''savaş'' kadar ilgilendirmiyor?

Savaşı geçtim, Pozantı'dan sonra Silivri'de işkence ve tecavüzlere devam eden çocuklar kadar da ilgilendirmiyor.

Bu ülkenin en batısındayım.

Komik de geliyor.

Kelli felli adamların savaşa, ölümlere ve tecavüze ''laik eğitim'' kadar alaka göstermemesi komik geliyor.
Alt 30-03-2012, 14:20
DDiderot DDiderot isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Kendini ya da forumdan birilerini marks,dawkins veya turan dursunla eşdeğer mi görüyorsun? İşte buna "entel magandalık" diyoruz.

Buradaki yazılarınla birilerini etkilediğini filan mı sanıyorsun? Bir celal şengörün allaha inanmıyorum demesi tüm ateist forumların tüm çabalarına eşdeğerdir heralde.

34 insan katledildiğinde Rp'e oy vermiş bir ailenin beyni yıkanmış bir çocuğuydum ve hala çocuktum.

Kürdistan var olsun da, varsın kürt çocuklarının beyni yıkansın, madımaklara alkış tutsun öyle mi? Milliyetçilik gözünüzü kör etmiş.Bir dinden çıkıp başka dinlere bulaşmışsınız.

Ya da şöyle mi düşünüyorsun; Kürtler kurtulsun da Türk çocuklarının beynini istedikleri gibi yıkasınlar banane!

Sonra da gelip burda enternasyonalcilik mi oynuyorsun?

Bu ülkenin dört yanına dört nükleer bomba atılsa,kürt-türk çocukların geleceğine yeni eğitim sistemi kadar zarar veremezdi heralde.

Bütün bir nesil düşünemeyen zombilere dönüşecek sen de burada iki üç kişiyi kurtarıp aydınlanma mücadelesi mi vereceksin? Çok zekice.

Ben eylemlere katılıyorum,fikirlerimi de buralarda yazmıyorum gidip onların web sitelerinde yazıyorum.

Sağlıcakla kalın entel kardeşlerim.
Alt 30-03-2012, 16:47
vartor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
vartor vartor isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

DDiderot, Sitemiz ve uyeleri de, kendi caplarinda bu mucadeleye katki saglamaya calisiyor. Egitimle isi halletmeyi dusunen bakana karsi nasil bir eylem dusunuyorsunuz bizimle paylasir misiniz? Bizler bu siteden, bizi takip eden uye ve misafirlere, elimizden geldigince kar/zarar bilancosunu gostermeye calismamizin adi entellik mi oluyor?
Siddet uygulamasinin cozum olmadigi, cumhuriyetin ilanindan 90 sene sonra, hortlatilip karsimiza cikan tablodan anlasilmiyor mu?
Rusya, egitimiyle, sanat gucuyle, devlet baskisiyla yok edemedi dinin etkilerini; glasnoz ilan edilir edilmez, ilk is kiliseleri tekrar faaliyete sokmadilar mi? Hangi eylemden bahsettiginizi aciklar, bizler de mantikli gorursek, belki de size katilabiliriz. Birilerinin yazistigi siteye gelip, "siz enteller" demek mi eylem sayiliyor yoksa sizin gozunuzde?

Iman, ask gibidir,gozleri koreltir,beyni muhurler.
Alt 30-03-2012, 18:50
AlbatrosS AlbatrosS isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Kendini ya da forumdan birilerini marks,dawkins veya turan dursunla eşdeğer mi görüyorsun? İşte buna "entel magandalık" diyoruz.

Buradaki yazılarınla birilerini etkilediğini filan mı sanıyorsun? Bir celal şengörün allaha inanmıyorum demesi tüm ateist forumların tüm çabalarına eşdeğerdir heralde.

34 insan katledildiğinde Rp'e oy vermiş bir ailenin beyni yıkanmış bir çocuğuydum ve hala çocuktum.

Kürdistan var olsun da, varsın kürt çocuklarının beyni yıkansın, madımaklara alkış tutsun öyle mi? Milliyetçilik gözünüzü kör etmiş.Bir dinden çıkıp başka dinlere bulaşmışsınız.

Ya da şöyle mi düşünüyorsun; Kürtler kurtulsun da Türk çocuklarının beynini istedikleri gibi yıkasınlar banane!

Sonra da gelip burda enternasyonalcilik mi oynuyorsun?

Bu ülkenin dört yanına dört nükleer bomba atılsa,kürt-türk çocukların geleceğine yeni eğitim sistemi kadar zarar veremezdi heralde.

Bütün bir nesil düşünemeyen zombilere dönüşecek sen de burada iki üç kişiyi kurtarıp aydınlanma mücadelesi mi vereceksin? Çok zekice.

Ben eylemlere katılıyorum,fikirlerimi de buralarda yazmıyorum gidip onların web sitelerinde yazıyorum.

Sağlıcakla kalın entel kardeşlerim.
Tamamen demagoji yapıyorsun. Yaşadığım bölgedeki Kesk şubesi başkan ve yöneticilerini tanıyorum. Kimin ne halt yediğini gayet iyi görüyoruz. Sokaktan efil efil kaçan sosyalistler değil.

Devlet sapkını Kemalistlerle sokağı tartışacak durumda değilim. O meseleler onları aşar.

Şu an bu ülkede sokak muhalefetini refere eden iki ciddi hareket var:

1. Kürt muhalefeti

2. Halk evleri

Bazı büyük eylemlerde diğer sosyalist örgütleri de görmekteyiz; ancak, bu iki hareketin ''halk meclisleri'' temelinde yer yer ciddi deneyimler kazandığını biliyoruz.

Kürt muhalefetinin örgütlülük düzeyi zaten belli; demokratik toplum meclisleri... temelinde özellikle Kürdistan'da ciddi bir ivme kazanmış durumdalar.

Halk evleriyse Batı bölgelerinde ''barınma hakkı, sağlık hakkı, eğitim hakkı'' meclislerini peyderpey örgütlemiş durumda. Özellikle Barınma Hakkı Meclisleri, çevre muhalefeti, ulaşım hakkı gibi eylemlerle iktidarın epey nefretini toplamış durumdalar.

Sendikalar'a gelince...

Bu konuda başı Eğitim-sen çekiyor şu anda.

Özellikle sokak eylemliliğinde ciddi bir tavır aldılar. Ancak bu da yeterli değil. Şu an eylemler ''öğretmenlerle'' sınırlı.

Ulusalcılar ve özellikle CHP görülüyor ki sokağı yeni yeni keşfetmeye başladı. Henüz bu konuda tabanlarını örgütlemekten uzaklar. Dahası çeşitli hak meclislerinde sosyalist sendika ve örgütlere oldukça mesafeli durumdalar. Sosyalistlerinse gücü sınırlı.
Alt 30-03-2012, 20:22
Merlinin Kazani Merlinin Kazani isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bende katıldım eylemlere. Sanırım hayatımın hatasını yaptım ancak eğitimcileri bu durumda yalnız bırakamazdım.

Bu ülkede eğitim sistemi hep bozuk idi. Ancak böylesi bir şaklabanlığı kaldıramaz bu ülke. Burada hala Kürt meselesini konuşmanın, Kemalistlere bindirmenin ne anlamı var? Bir avuç kemalist mi yönetiyor bu ülkeyi? Önce bu dinci pisliklerden bi arındır şu ülkeyi sonra onlara vurmaya devam et. Neyin davası bu? Neyin kini? Başbakanın dediği gibi kinin bekçisi olmuş bir gençlik çoktan oluşmuş bile. Şu durumda dahi bir avuç kemaliste sallamanın hiç bir anlamı yok.Onların zaten cevap verecek durumları da güçleri de yok.

Bak bu yasa senin benim Kürdün çocuğuna da vuracak. Kürt çocukları da okullarda bu sefil rezil derslere tabi tutulacak. Yahu geleceğin söz konusu burada geleceğin. Başbakan çıkıp Kürt sorununu din ile çözücez dedi. Al çözüyor işte. Bundan 30 yıl sonra belki bu savaş biter ama değişen hiç birşey olmaz. Pardon olur, Kürtler de islamın pisliğine bulaşıp Türk kardeşleriyle mutlu mesut yaşarlar.

Bunun ne kadar ciddi bir sorun olduğunu, toplumda ne denli baskılar yaratacağını sezemiyormusunuz sahi? Yazık.. Ülke cidden islamcıların kucağında acı içinde inlerken, milletin seçtiği vekil kalkıp vatan hainlerini marksist ve ateistler ile bir tutarken burada konuşulanlar can sıkıcı.
Alt 30-03-2012, 20:37
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Katıldınız mı bugün protestoya,eyleme ?

Yoksa tahmin ettiğim gibi masturbasyon ile mi meşguldünüz? Zihinsel olanından bahsediyorum elbette zira xhamster vb. artık yasaklı.

Neye harcıyorsun ki enerjini ? Neye harcaman gerekiyor ? Zaten bir avuç olan ateistin hepsi komunist,liberal,atatürkçü olunca ne değişiyor?

En azından burada aranızda masturbasyon yapacağınıza gidip başka sitelerde karşı atağa geçin diyeceğim ama döt korkusu da buna engel olur.
Sorunlu bir yaklaşım.

Burası nedir? Bir forum. Forumda ne yapılır? Bu yaklaşımın AKP den ne farkı var şimdi?

Bu gün Allah için ne yaptın? Kaç rekat kıldın? Allah için bağış, Allah için şu bu..... Dinsel kafa sadece dinsel inançlarda olmuyor. Dinsel sembolleri bir yana bırakınca, dindar kafa yapısından kurtulunduğu sanılıyor, olmuyor işte örnekde görüldüğü gibi... Din eni sonu siyasi bir yapıdır ve hangi putun, hangi kutsalın kullanıldığı bu çerçeveyi değiştirmiyor.

İnsanları, kişileri hedef alıp konuşunca bir halt oldum sanılıyor, ben bu gadder iş yaptım, ya sen ne yaptın? Bu düzey cidden sorunlu bir düzey(en önemli sorunumuzu teşkil eden, parçalanmışlığın vs düzeyidirde.) zira birisi çıkıpda benim için mi yaptın ulan angus, seninle mi yola çıkacağım, sana güven mi olur demez mi adama?

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 30-03-2012, 20:45
Üye

spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sorunlu bir yaklaşım.

Burası nedir? Bir forum. Forumda ne yapılır? Bu yaklaşımın AKP den ne farkı var şimdi?
Yakın geçmişte görüldüğü üzere forumlarda, sanal sosyal paylaşım sitelerinde insanlar birlik olup ülke rejimlerini değiştirdi, yıllarca süregelmiş diktaları, önünde dizlerinin titrediği herifleri talan ettiler. Sonuçları tartışılır ancak ortada bir "eylem" var. Burada internetin gücü ortada. Sen kalkıp burası forum burada sadece konuşulup tartışılır ardında "Ne olcak bu memleketin hali" dersen sorunlu yaklaşımın ta kendisi olur.

Bu gün Allah için ne yaptın? Kaç rekat kıldın? Allah için bağış, Allah için şu bu..... Dinsel kafa sadece dinsel inançlarda olmuyor. Dinsel sembolleri bir yana bırakınca, dindar kafa yapısından kurtulunduğu sanılıyor, olmuyor işte örnekde görüldüğü gibi... Din eni sonu siyasi bir yapıdır ve hangi putun, hangi kutsalın kullanıldığı bu çerçeveyi değiştirmiyor.
Demagojinin Allah'ı olmuş bu işte
Alt 30-03-2012, 20:56
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Laf söylediği bal kabağa koy tabağa ye sabaha

Merlinin Kazanı nereden çıkarttın bu sonuçları? Çarpıtmadan yazamayan ya ahmaktır ya da herkesi ahmak sanmaktadır, genelde tenekeler başvurur bu yönteme. Umuyorum ki birincisidir.

Bak bakalım konu başlığı ne? Şimdi bu başlıkda kişileri eyleme geldiniz mi LAN diye ele almanın sana yararı-faydası ne-hadi gittim, ne yapacaksın şimdi, konu içeriği değişecek mi, düşüncelerimi ifade etmeme gerek kalmayacak mı? Siz dindarlardan da gerisiniz. kimse anne karnında, paketlenmiş ideolojilerle gelmiyor dünyaya, bu sitede yazılan her görüşü, eyleme gelir, gelmez, bu gün onay vermez, yarın verebilir insanlar okuyup, dahil olabiliyor.... farzet gidemedim, ne yani gidemedim diye bu mesele hakkında görüşümü yazamam mı? tepkimi forumda koyarım, sokakda koyarım, işyerimde koyarım, mahallemde koyarım, sosyal hayat polisimisiniz siz?? AKP de aynı işte, sözde karşıtları da aynı, it, ite, it kuyruğuna buyurumuş.... Çarpıtmadan yazacaksan cevap yaz, yazmayacaksan musallat olma. İşine bak.

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 30-03-2012, 20:59
DDiderot DDiderot isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Forum mu?

Benim bildiğim forum tartışma ortamı demektir.Karşı fikirler varsa tartışma olur.

Oysa online 3 beş üyeden başka birşey göremiyorum ben.Hepsi de ateist zaten, neyin ne olduğunun farkında.

Ama üye olmayıp okuyanlar var diye bir başka masturbasyon daha yapacaksınız şimdi. He canım,cicim.

Komunist,kemalist,kapitalist,liberal tartışmaları ile bitirmişsiniz zaten forumu,çöplükten farkı kalmamış.

Eğitim tartışılıyor konu kürdistana bilmem nereye çekiliyor.Bu kadar ayağa düşmüş.

Joly Joker'i tebrik ederim.Kim bilir kaç bin müslüman okuyup aydınlanmıştır!

En azından gidip memurlar.nette vs. hiti yüksek forumlarda anlatsanız ya ,din eğitimin özgürlük değil çocuklara yapılan bir zorbalık olduğunu. Döt korkusu varsa kamuya açık bağlantı bulur öyle yazarsın olur biter.

Çocukların beyninin yıkanmasına daha aktif engel olunsun dedik diye, dindar,putperest mi olduk şimdi?

Kafayı yemişsiniz, benim burada işim yok, burada yazılanların da hiç kimseye faydası yok.Üyelğimi sonlandırın.
Alt 30-03-2012, 21:14
Üye

Laf söylediği bal kabağa koy tabağa ye sabaha

Merlinin Kazanı nereden çıkarttın bu sonuçları? Çarpıtmadan yazamayan ya ahmaktır ya da herkesi ahmak sanmaktadır, genelde tenekeler başvurur bu yönteme. Umuyorum ki birincisidir.

Bak bakalım konu başlığı ne? Şimdi bu başlıkda kişileri eyleme geldiniz mi LAN diye ele almanın sana yararı-faydası ne-hadi gittim, ne yapacaksın şimdi, konu içeriği değişecek mi, düşüncelerimi ifade etmeme gerek kalmayacak mı? Siz dindarlardan da gerisiniz. kimse anne karnında, paketlenmiş ideolojilerle gelmiyor dünyaya, bu sitede yazılan her görüşü, eyleme gelir, gelmez, bu gün onay vermez, yarın verebilir insanlar okuyup, dahil olabiliyor.... farzet gidemedim, ne yani gidemedim diye bu mesele hakkında görüşümü yazamam mı? tepkimi forumda koyarım, sokakda koyarım, işyerimde koyarım, mahallemde koyarım, sosyal hayat polisimisiniz siz?? AKP de aynı işte, sözde karşıtları da aynı, it, ite, it kuyruğuna buyurumuş.... Çarpıtmadan yazacaksan cevap yaz, yazmayacaksan musallat olma. İşine bak.
Sen kimsin? Forumun "tanrısı" konumunda olan, söylediği herşey doğru olan abi mi?

Ben demişim Ankara sen demişsin popom senden kara. Adam gibi yazmışım kalkmış verdiği cevaba bak. Bana saldıracağını git sisteme saldır.

Burası forum burada tartışılır diyen adam daha sonra gelen bir eleştireye tahammül edemeyip "Dindar bunlar işte bir dinden çıkmış başka bir dine girmişler kanlarından var inanmak hede hödö" şeklinde çemkirmesi fazlasıyla ironik.

Git nerede koyuyorsan koy tepkini sana laf eden mi var? Ben burada tek bir ahmak görüyorum oda sensin. Söylenenleri, tepkileri anlamayıp insanları "birşeylere inanmakla" suçlayıp rahatlayan bir ahmak. Ne oldu kemalistlere saldırmayan herkes kemalist mi sizin gözünüzde? Bu mu sizin entellektüel seviyeniz? Hadi canım sen kendini forumda tatmin edip sokaklara çıkanlara "hede hödö dindar lan bunlar akp den farkları yok" tarzında sallamaya devam et.

Önerilen Siteler